«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Με εγκληματικό τρόπο ο Κουλούρης αφού εξύβρισε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ επειδή τον σταμάτησαν έχοντας περάσει αλλεπάλληλα κόκκινα, στο τέλος πάτησε αστυνομικό για να ξεφύγει!


Το τι σημαίνει "ανθρώπινη δικαιοσύνη", "δικαιοσύνη" και τι σημαίνει "μυστική" συμφωνία και των 300 στην Βουλή για να καλύπτουν και να ξεπλένουν τις αήθεις πράξεις τους, το βλέπουμε από την χτεσινή εγκληματική συμπεριφορά του Κουλούρη.
Το υπόδειγμα αυτό αντανακλά την φασιστική αντιμετώπιση των συντεχνιών που ονομάζονται βουλευτές του ελληνικού έθνους, καθώς επίσης δείχνει τι μπορούμε να περιμένουμε από την "δικαιοσύνη"
Διαβάστε ...  και συγκατηθήτε! Το «αφέθηκε ελεύθερος» είναι και όλο το ζουμί της ιστορίας.
Ενώ αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος θα βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αυτός/αυτοί γελούν με τους ηλίθιους που τον/τους ψηφίζουν!
____________________

Επεισόδιο με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχε σύμφωνα με την αστυνομία τη νύχτα ο πρώην υπουργός Κίμωνας Κουλούρης ο οποίος αφού παραβίασε αλλεπάλληλες φορές φωτεινούς σηματοδότες ...

αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και μάλιστα στην προσπάθεια του να φύγει τραυμάτισε στα πόδια με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό.
Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.
Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντές να παραβιάζει το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο  έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί αν και είδαν τον πρώην υπουργό, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.
Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του «όπως οφείλει ο κάθε πολίτης», όπως του είπε χαρακτηριστικά.
Εκείνος έκανε προσπάθεια να φύγει και ο αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του. Ο Κίμωνας Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τους αστυνομικούς έβαλε πρώτη παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας και ο κ. Κουλούρης μεταφέρθηκε στην Τροχαία Κασαριανής. Πάντως ο πρώην υπουργός αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν εχει υποβληθεί εναντίων του μήνυση.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου