«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μια καλή είδηση. Νίκη της Ελλάδας που αντιστέκεται: Τροπολογία για Α340-300, τέλος!


Mετά από την κατακραυγή που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα του defencenet.gr, αποσύρθηκε πριν λίγο στην Βουλή η τροπολογία με την οποία θα γινόταν νόμος του κράτους η πώληση-χάρισμα/"ξέπλυμα" των 4 Airbus A340-300! 

Ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος αναγκάστηκε να αποσύρει την τροπολογία με την οποία θα νομιμοποιείτο ένα πρωτοφανές ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας στην τιμή-χάρισμα των 31 εκατ. ευρώ, αλλά και θα "ξεπλένονταν" - σαφώς και χωρίς να το γνωρίζει ο υπουργός Οικονομικών θέλουμε να πιστεύουμε - τα κλεμμένα λεφτά της Proton Bank.

Δεν θα μιλήσουμε για "δικαίωση" του defencenet.gr (το μόνο Μέσο Ενημέρωσης που και ανέδειξε το σκάνδαλο σε ότι αφορά την τιμή των αεροσκαφών, αλλά αποκάλυψε το ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο ότι τα λεφτά για την αγορά των Airbus της Apollo Aviation Group, προέρχονταν από εταιρεία που είχε σκανδαλωδώς δανειοδοτηθεί από την Proton Bank), γιατί μένει να ακυρωθεί και η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής της προπαραμονής των Χριστουγέννων.
Αλλά οπωσδήποτε δεν έγινε νόμος του κράτους η πρωτοφανής κομπίνα.. Ερωτήσεις στην Βουλή για την πώληση των Airbus έχουν καταθέσει τόσο η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ (ο τελευταίος και στην Ευρωβουλή).

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου