«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Συλλεκτικό βίντεο: οι κωλοτούμπες Καρατζαφέρη για Εβραίους και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!


Ένα συλλεκτικό και...ιστορικό βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, φίλων και εχθρών του μεγαλύτερου κωλοτούμπα της πολιτικής και όχι μόνο, Γιώργου Καρατζαφέρη:



Από τις εκπομπές με τον εθνικοσοσιαλιστή Πλεύρη στο Τηλε - Άστυ και τους κεραυνούς εναντίον των Εβραίων, στη "δήλωση μετανοίας" υπέρ τους στην εκπομπή του Παπαχελά!
Από τις καταγγελίες εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τις πορείες διαμαρτυρίας της νεολαίας εναντίον της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των Σιωνιστών, στα "Μπράβο" και "Ζήτω" σε όσους είναι μέλη των υπερμασονικών "ιδρυμάτων"!
Εν κατακλείδι, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης εξηγεί τον λόγο της παλιάς...ρητορικής του: Επειδή "ΠΟΥΛΑΓΕ"!!! Συμπληρώνουμε πως για τον ίδιο λόγο λέει ό,τι λέει σήμερα, γλείφοντας τα αφεντικά του για να του πετάξουν κάνα κοκαλάκι εξουσίας!
Ένας μεταπράτης του πατριωτισμού, που το ομολογεί ξεδιάντροπα: Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ . ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΟΧΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή