«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Richard Wolff καθηγητής Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης: «Έλληνες είστε οι μοναδικοί που δεχτήκατε όλο το χρέος» (βίντεο )


Συγκλονιστική συνέντευξη του καθηγητή Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, Richard Wolff, καθηγητή του Γιώργου Παπανδρέου στο παρελθόν, μιλάει για την ελληνική κρίση, και το γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αρνηθούμε μέρος του χρέους, κάνοντας νέα συμφωνία με το ΔΝΤ που να εξυπηρετεί την κοινωνική δικαιοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Αξίζει να το δείτε όλο. Απαντάει σε θέματα που έχουμε όλοι μέσα μας σαν αναπάντητες ερωτήσεις.




Το αρχείο από youtube.com/user/nikoselectrica

 
Δείτε επίσης τον καθηγητή να μιλάει για την ελληνική κρίση, και πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με άλλους τρόπους, χωρίς μείωση των κοινωνικών δαπανών ή φορολόγηση των μικρομεσαίων τάξεων…
Λύσεις που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα που τόσα χρόνια “θρέφουν” το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, αλλά και όλων των χωρών του κόσμου.. Δείτε το βίντεο. Παρακολουθήστε το ΟΛΟ, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Αναφορά στην Ελλάδα γίνεται στην αρχή του βίντεο , αλλά και μετά το 9ο λεπτό, που ο καθηγητής μιλάει για το μαθητή του.



Ενημέρωση από antipaloi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου