«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Το λυσσαλέο μίσος των Αλβανών εναντίον κάθε τι ελληνικού.


Αλβανία-ποδόσφαιρο-πρόκληση: Υπόδειγμα φιλοξενίας…

Πρόκληση στον ελληνισμό, αλλά και παράβαση των κανόνων της UEFA και της FIFA που απαγορεύει πολιτικά συνθήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, χαρακτηρίζεται από τη Λευκωσία η ενέργεια των Αλβανών «φιλάθλων» να υψώσουν την τουρκική σημαία σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Σκεντερμπέου με το ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας διεξαγόταν στα Τίρανα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Μαζί με τις τουρκικές σημαίες, ύψωσαν και πανό που έγραφαν «CYPRO is Turkey».

Ακολούθησαν γιουχαΐσματα, αλλά ρίψη καπνογόνων. Οι περίπου 150 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψαν στην Αλβανία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, λιθοβολήθηκαν στην Κορυτσά, ενώ εντός του γηπέδου δέχθηκαν δεκάδες μπουκάλια..

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, ως ένδειξης πένθους για την τραγωδία στη ναυτική βάση της Λεμεσού, κάτι που δεν σεβάστηκαν οι Αλβανοί οπαδοί της Σκεντερμπέου.
Η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία πρόκειται να διαμαρτυρηθεί στην UEFA.


defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου