«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης: «Δεν πρόκειται να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν πεισθώ απολύτως ότι "μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα (Βίντεο)


«Πάμε από βυθό σε βυθό» 
«Δεν πρόκειται να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν πεισθώ απολύτως ότι "μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα"», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης.

"Πάμε από βυθό σε βυθό" δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, ο οποίος, παράλληλα, επέρριψε ευθύνες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Επίσης, αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα του αναγγελθέντα ανασχηματισμού.
"Αν αλλάξουν δηλαδή τα πρόσωπα θα αλλάξουν και τα προβλήματα της χώρας;", διερωτήθηκε, ενώ ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αν δεν πεισθεί απολύτως ότι "μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα".



Το σημερινό μοντέλο διακυβέρνησης, είπε, μας πάει από το κακό στο χειρότερο και το πολιτικό σύστημα σαπίζει. "Όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες είναι απίστευτα, σε μία περίοδο που συντρίβεται η ελληνική κοινωνία αυτό που συμβαίνει είναι ακατανόητο", τόνισε.


Έθνος 16/6/11
 ______________________


1 σχόλιο: