«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο Παντελής Οικονόμου, το υπουργιλίκι και ο ξεφτυλισμός ενός ανθρώπου!


Το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου δεν είναι τίποτα μπροστά στην κατάσταση την οποία έβαλε τον εαυτό του ως άνθρωπο ο Παντελής Οικονόμου.
Πριν λίγο καιρό θαυμάζαμε ένα άνθρωπο που αντιστάθηκε στην δανειακή σύμβαση (Μνημόνιο), με ήθος και σθένος, και σήμερα  .......   για μια καρέκλα υφυπουργού ο  ...  ξεφτυλισμός!

Πέρα από αυτό είναι ακόμη πιο ξεφτυλιστική η προσπάθεια να εξαφανίσει όσα είχε πει λίγο χρόνο πριν για το Μνημόνιο, και όπως τα αποτύπωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Νόμισε ότι διαγράφοντας την δημοσίευσή του στην σελίδα, θα εξαφάνιζε εντελώς τις δηλώσεις του. Δεν γνωρίζει όμως ότι δεν μπορεί να κρυφτεί, γιατί οι δημοσιεύσεις μένουν στις βάσεις δεδομένων για αρκετό χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν κάνοντας αναζήτηση βρίσκεις και τα αποθηκευμένα.



Αντιγράφουμε από το ιστολόγιο dexiextrem.blogspot.com

..... Μόλις ο μέγας επαναστάτης Οικονόμου έγινε υφυπουργός η πρώτη του δουλειά ήταν να χακέψει τη σελίδα του και να σβήσει την ομιλία του της 30ης Μαρτίου 2011 στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών υποθέσεων όπου μεταξύ άλλων είπε:

«Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση... Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει, είναι να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που έχει.»


Τώρα που έγινε υπουργός έσβησε την ομιλία του... αλλά είναι τόσο άσχετοι που δεν ξέρουν ότι στο ιντερνετ δεν σβήνει τίποτα... τουλάχιστον αμέσως:
Έτσι η ομιλία του ολόκληρη υπάρχει εδώ στη μνήμη της Google και θα υπάρχει για πολύ ακόμα για να μας θυμίζει την ξεφτίλα του.

 Πατήστε για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου