«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δύο Αφγανοί ομολόγησαν ότι έσφαξαν εν ψυχρώ τον Μανώλη Καντάρη για 120 ευρώ. Αναζητήται ο Πακιστανός συνεργάτης τους.


- Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπίσουν και τον τρίτο δράστη που είναι Πακιστανός
- Οι δύο Αφγανοί 27 και 20 ετών είναι γνωστοί στην αστυνομία για μικροκλοπές
- Τον είχαν σκοτώσει εν ψυχρώ όταν πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει

Δύο άτομα βρίσκονται στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών Γ. Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να μεταφέρει την σύζυγό του στο μαιευτήριο, για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.


Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

Δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Η δολοφονία αυτή είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς αυτός ο άνθρωπος την ώρα που πήγαινε στο μαιευτήριο για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, κάποιοι του έκοψαν το νήμα της ζωής, για να του κλέψουν μία κάμερα που κρατούσε για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές του παιδιού του.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου