«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: Οι μεταπράτες της χώρας, θέλουν να γίνουν και... έμποροι οργάνων!


  • Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
O φαύλος κύκλος των ανεξέλεγκτων αγορών και και η μετατροπής της χρηματοπιστωτικής συναλλαγής σε τζόγο, οδήγησαν κι αυτήν ακόμα την Αμερική, τη μήτρα του νεοφιλελευθερισμού ένα βήμα πριν από το λεγόμενο shutdown, δηλαδή τη στάση πληρωμών για τη διοίκηση, που αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι εδώ αθεράπευτοι ΕΛΙΑΜΕΠτζήδες , οι νεοφιλελεύθεροι αμερικανοτσολιάδες και οι σοσιαλιστές εραστές της παγκοσμιοποίησης, που αφού ξεπούλησαν στους διεθνείς τοκογλύφους την εθνική μας κυριαρχία, έρχονται τώρα να... «κοινωνικοποιήσουν» το ανθρώπινο σώμα των ελλήνων με το ζόρι!!!

ΜΕ ΝΟΜΟ (!!!) ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!!

Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή Ελλάς, εάλω και το ανθρώπινο σώμα των Ελλήνων!



«Σήμερα έρχεται η ελληνική κυβέρνηση και στο όνομα του ανθρωπισμού (απίστευτο) καταργεί τον ίδιο τον άνθρωπο. Είναι αδιανόητο, δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κανείς.

Έρχεται αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που το παίζει «δημοκρατία» (στο όνομα της δημοκρατίας) και επιδιώκει να αποσπάσει με το έτσι θέλω την ανθρώπινη υπόστασή μας, για να την διαχειριστεί το ίδιο»

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕΤΑΠΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Και ερωτώ, θέλει ή δε θέλει σκότωμα;



Σχόλιο - πρόταση του ιστολογίου: Αφού ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του είναι σίγουροι πως κάνουν το σωστό, γιατί δεν δίνουν ΤΩΡΑ τα όργανά τους για μεταμόσχευση; Ποιός ξέρει; Ίσως να καταφέρουν να πείσουν (μετά θάνατον) περισσότερους Έλληνες για το δίκιο της πολιτικής που εφαρμόζουν...! Κι έτσι, οι απόγονοι του Γιώργου, του Θόδωρου και των άλλων, θα λένε περήφανα: "Οι δικοί μας άνθρωποι έγιναν θυσία για να σώσουν Έλληνες..."

Αναδημοσίευση από kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου