«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κεφαλικός φόρος από την κατοχική κυβέρνηση σε ὀποιον Έλληνα "αναπνέει"

Κεφαλικός φόρος made by Giorgos

Η τελευταία απόφαση της κυβέρνησης της τρόικας, του Γιώργου Παπανδρέου και των τοκογλύφων, είναι κυριολεκτικά πέρα από κάθε φαντασία. Οι πολίτες της χώρας, μετατρέπονται πλέον ξεκάθαρα σε μηχανές είσπραξης χρημάτων, ενώ την ίδια στιγμή τους αφαιρούνται σωρηδόν δικαιώματα εργασίας, ασφάλισης, υγείας, παιδείας, καταβαραθρώνεται το βιοτικό τους επίπεδο και η ανασφάλεια γίνεται μόνιμος σύντροφός τους.
Τώρα που τα πιστόλια άρχισαν να βγαίνουν και να δείχνουν ξεκάθαρα πως σκοπεύουν κατά των ιδιοκτητών της χώρας, δηλαδή κατά των Ελλήνων πολιτών, η τραγική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποδεικνύεται πως είναι μία μαριονέτα υλοποίησης άνομων σχεδίων κατά της Ελλάδας.
Κεφαλικός φόρος, λοιπόν, από τους ινστρούχτορες ανίκανους κυβερνώντες, που σε μία ύστατη προσπάθειά τους να υπηρετήσουν τις αντισυνταγματικές επιταγές του μνημονίου και των κατοχικών "δάνειων δυνάμεων", περνούν στην χωρίς ντροπή μετατροπή των Ελλήνων πολιτών σε "συσκευές" παραγωγής χρήματος υπέρ τρίτων!


Ο κεφαλικός αυτός φόρος, έρχεται να επιβαρύνει με την ίδια του την φορολογική ύπαρξη τον κάθε Έλληνα μικρο-επιχειρηματία, επειδή όταν περιχαρείς οι σημερινοί κυβερνώντες υπέγραφαν την κατοχή της χώρας από το μνημόνιο, την μετατροπή της σε αποικία και τους κατοίκους της σε δουλοπάροικους, δεν υπελόγιζαν πως ακόμη και τα απλά μαθηματικά δεν έβγαζαν το αποτέλεσμα που διαφήμιζαν οι κυβερνώντες και τα φερέφωνά τους μέσα από τα ΜΜΕ.
Έτσι, όταν κάποιος πολίτης δεν έχει εισοδήματα, θα πληρώνει 300 ευρώ φόρο, ενώ εάν τα εισοδήματά του είναι κάτω από 12.000 ευρώ, τότε θα πληρώνει 500 ευρώ φόρο.
Φόρος πάγιος. Δηλαδή φόρος αναπνοής, κυριολεκτικά!!!
Αναπνέεις; Πλήρωνε...!
Δεν έχει σημασία εάν δεν υπάρχουν εισοδήματα, αφού ο υπουργός οικονομικών και ο πρωθυπουργός θεωρούν ΚΛΕΦΤΕΣ όλους όσους δεν μπορούν να ζήσουν!!!
Βέβαια, επειδή αυτά τα σακατεμένα μυαλά, που κυβερνούν σήμερα τη χώρα, αγνοούν την δυστυχία που υπάρχει και που οι ίδιοι την έχουν εντείνει, τολμούν χωρίς να ντρέπονται να αποκαλούν κλέφτες εκείνους που επειδή δεν έκλεψαν ποτέ, δεν μπορούν σήμερα να ζήσουν ούτε αξιοπρεπώς...!
Αλλά, η λέξη αξιοπρέπεια είναι γνωστή μόνο σε αξιοπρεπείς και έντιμους.
Η τελευταία κυβερνητική απόφαση δείχνει πως αυτή -ιδιαίτερα- η λέξη, είναι άγνωστη στους "διασώστες" της χώρας, που έχουν πάρει απόφαση να ξεπληρώσουν τα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν (δεν είναι της ώρας να επαναλάβουμε τους τρόπους που το επέτυχαν αυτό) ακόμη και αν η χώρα μετατραπεί σε χώρο και οι πολίτες γίνουν σκλάβοι του χρέους της ανικανότητας, των νομίμων προμηθειών, των "δώρων" και των χορηγειών...
Με αυτό τον τρόπο σκέφτηκαν οι "διαννοητές" να διασώσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα... Οι ίδιοι να δούμε πως θα... διασωθούν όταν έρθει η δική τους στιγμή να καταθέσουν προς τον Ελληνικό λαό...
Ο άλλος, από την Τυνησία πρόλαβε και έφυγε εγκαίρως. Μήπως το κυβερνητικό επιτελείο της σημερινής κυβέρνησης της Ελλάδας θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει σοβαρά το σχέδιο διαφυγής; Η ώρα πλησιάζει γρήγορα. Όσοι προλάβουν να φύγουν θα είναι οι τυχεροί (αν και θα προσέχουν ακόμη και τη σκιά τους, οπουδήποτε στον κόσμο και αν "φιλοξενηθούν"), οι υπόλοιποι θα παίξουν στο Grand Finale τον ρόλο της Μαρίας Αντουανέτας...

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου