«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κινήθηκε ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης από τον εισαγγελέα εφετών

Στις 16 Ιουνίου δημοσιέυσαμε την πρώτη προσπάθεια νομικής αντίστασης από τον Δημήτρη Αντωνίου, εναντίον των υπαλλήλων του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που υποκρύπτεται πίσω από την υποτιθέμενη οικονομική κρίση και την διάλυση της Ελλάδας.
Μπράβο στον ΕΛΛΗΝΑ κ. Αντωνίου - Η αντίσταση άρχισε! Μήνυση για εσχάτη προδοσία στην συμμορία των λύκων!

Στις 2 Ιουλίου δημοσιέυσαμε το πως μπορούμε να γίνουμε συν-μυνητές στην μύνηση του Δημήτρη Αντωνίου κατά των βουλευτών που υπέγραψαν και κατά του ΔΝΤ
Συν-μηνύουμε τους προδότες πολιτικούς για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Σήμερα δημοσιεύουμε την άσκηση ποινικής δίωξης του εισαγγελέα εφετών κατά της κατοχικής κυβέρνησης
Η είδηση από zoidosia
__________________
Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου