«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πως να θέσουμε εκτός νόμου την Κάρτα Πολίτη.



Γράφει η Ειρήνη  Βούλγαρη
 Αναδημοσίευση από Κλασσικοπερίπτωση

H νέα κυβέρνηση της Βρεττανίας κατάργησε την “κάρτα πολίτη” για τους Βρετανούς που είχε επιβάλλει στους μετανάστες και σκόπευε να επιβάλλει και στους Βρεττανούς πολίτες η κυβέρνηση του Brown. H ταφόπλακα της κυβέρνησης του Brown ήταν η προσπάθεια της αυταρχικής επιβολής της “κάρτας πολίτη”. Θα είναι, Θεού θέλοντος, αν κουνηθούμε και λιγάκι, και η ταφόπλακα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, και κάθε νεοεποχίτη, σε όποιο κόμμα κατοικοεδρεύει.







Πρόσφατο αμερικάνικο δημοσίευμα επί του θέματος:



"How to win the fight against the National Identity Card and the Associated National Identity Register",

δηλαδή
"Πως να κερδίσετε την μάχη κατά της Εθνικής Ταυτότητας (ηλεκτρονικής "κάρτας πολίτη", δηλαδή) και του Σχετιζόμενου (με αυτήν) Εθνικού Αρχείου Ταυτοτήτων"
τιτλοφορείται το έγγραφο pdf που μπορείτε να βρείτε εδώ, και ανήκει στην Βρεττανική αυτοοργανωμένη ομάδα Βρεττανών πολιτών NO2ID , που ήδη πέτυχαν την κατάργηση όχι μόνο της επιβολής αυτής της κατασκοπευτικής και άκρως επικίνδυνης ηλεκτρονικής ταυτότητας, αλλά και την διαβεβαίωση της Βρεττανικής κυβέρνησης ότι θα καταστρέψει όλα τα προσωπικά δεδομένα που είχε συγκεντρώσει στις τεράστιες κρατικές βάσεις δεδομένων της.
Εδώ και μερικά χρόνια, με αφετηρία τις ΗΠΑ, έχει ξεκινήσει μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα των κυβερνήσεων να πείσουν τους πολίτες για την δήθεν αναγκαιότητα της ηλεκτρονικής ταυτότητας "για όλες τις δουλειές" (ταυτοποίηση, τραπεζικό ...
λογαριασμό, ιατρική περίθαλψη, μισθοδοσία, εκλογικό βιβλιάριο κλπ), με πρόσχημα την εξάλειψη της τρομοκρατίας και της φοροδιαφυγής ... Στην αρχή η εν λόγω κάρτα είχε bar code, στην συνέχεια μαγνητική λωρίδα πληροφοριών και τώρα τσιπάκι ραδιοσυχνοτήτων επαφής ή μη επαφής ή και των δύο ειδών (υβριδικό). Με το εν λόγω τσιπάκι θα μπορεί η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση (γιατί περί αυτής πρόκειται) να ξέρει σε κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου που βρισκόμαστε και τι ακριβώς κάνουμε, αφού και για την απλούστερη ανάγκη μας (πχ χρήση κομπιούτερ ή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος ή οδήγηση, ή αγορά ενός σάντουϊτσ, ή βενζίνης, ή τροφίμων στο σουπερμάρκετ, ή ρούχων, ή παρακολούθηση θεαμάτων, ή περίθαλψη στο νοσοκομείο, ή σε ιδιωτικό ιατρείο, ή κίνηση του τραπεζικού μας λογαριασμού, ή τις προσωπικές μας προτιμήσεις (facebook κλπ))θα χρειάζεται η χρήση της "κάρτας για όλες τις δουλειές" που εδώ στην Ελλάδα, το νεοεποχίτικο ΠΑΣΟΚ την βάφτισε "κάρτα πολίτη" και σκοπεύει να μας την επιβάλλει γκεμπελικά στο πρώτο εξάμηνο του 2011!!! Αμερικανικοί ιστότοποι που μάχονται κατά της ηλεκτρονικής ταυτότητας:








Bρετανικοί ιστότοποι στην μάχη κατά της ηλεκτρονικής ταυτότητας:Οι αεροπόροι του Μάντσεστερ είπαν ένα τρανταχτό ΟΧΙ στην ηλεκτρονική ταυτότητα!



To Nόττινχαμ, το πάλαι ποτέ λημέρι του “Ρομπέν των δασών”, στην μάχη κατά της ηλεκτρονικής ταυτότητας
EMEIΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ;

Από την άλλη μεριά οι εταιρείες παραγωγής τσιπ που βέβαια θα έχουν τεράστια κέρδη από την ενδεχόμενη επιβολή των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, έχουν αρχίσει να παίζουν διαφημίσεις στην Αμερικανική τηλεόραση, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους Αμερικάνους ώστε να σπεύσουν να τσιπαριστούν με σύριγγα στο χέρι, ώστε να έχουν "ασφαλέστερη" ιατρική περίθαλψη... Δείτε την  σχετική διαφήμιση να δείτε που έχουν φθάσει οι εταιρείες αυτές...





Η εταιρεία παραγωγής τσιπ Verichip αγόρασε την εταιρεία παραγωγης πιστωτικών καρτών Steel Vault δημιουργώντας μια νέα τεράστια εταιρεία, την Positive ID. Περισσότερα για το τι σημαίνει αυτό στο ακόλουθο βίντεο και στο μεθεπόμενο το οποίο λέει για το πως πειραματίζονται με τα τσιπάκια ραδιοκυμάτων και με το facebook.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, το "Real ID Act", και που χάρις στην δυναμική κινητοποίηση τουλάχιστον 700 ομάδων Αμερικανών πολιτών και νομοθετών και βουλευτών, δεν έχει ακόμα κατορθώσει να επιβληθεί σε υποχρεωτική βάση όπως προβλέπεται.
The Real ID Act:

Άκρως ενδιαφέρον άρθρο Αμερικανού REPRESENTATIVE, που πολιτεύεται στην πολιτεία της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, για τις άδειες οδήγησης με το τσιπάκι και το Real ID Act:

Τώρα συσχετίστε τα ανωτέρω με τις νέες ελληνικές άδειες οδήγησης που θα έχουν τσιπάκι:

ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ! Ή, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου