«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Θεσσαλονίκη-Επίθεση στην κυβέρνηση από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Παπαθεμελή



Επίθεση στην κυβέρνηση, για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παπαθεμελής, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Ο κ. Παπανδρέου έβαζε νεροπίστολο στο τραπέζι όταν έλεγε βάζω το περίστροφο στο τραπέζι», είπε ο κ. Παπαθεμελής, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι γνώριζε πριν από τις εκλογές του 2009 ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε τραγική, όπως είπε, κατάσταση και το αποσιώπησε.

Ο κ. Παπαθεμελής κατηγόρησε επίσης το ΔΝΤ και την κ. Μέρκελ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί η Γερμανίδα καγκελάριος «να παίρνει το χρήμα με 1% επιτόκιο από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και να δανείζει στην Ελλάδα με 5%».
Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν προβάλλεται από
τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το «Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονίκης» και ζήτησε από τους συνυποψήφιους, που είναι ταυτόχρονα και βουλευτές, να παραιτηθούν από το Κοινοβούλιο.
Για τη Θεσσαλονίκη είπε ότι χρειάζεται δραστικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα ρύπανσης, έλλειψης πρασίνου, ασφάλειας, τα οποία, όπως είπε, υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Ο κ. Παπαθεμελής έκανε επίσης γνωστό ότι την Κυριακή θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με το «Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονίκης», στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 μμ στο ξενοδοχείο «Καψής».

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου