«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Βίντεο σοκ. Δράση Ισλαμικών οργανώσεων στην Αλβανία. Προσηλυτίζουν στο Ισλάμ εντός σχολείου μικρά παιδιά εν απουσία των γονέων τους




Βίντεο ΣΟΚ από τη δράση των υποτιθέμενων ισλαμικών "φιλανθρωπικών" οργανώσεων στην Αλβανία και το Κόσοβο.

Η αποστολή φέρνει ισλαμικές μαντίλες για τα κορίτσια, τα οποία όπως είναι προφανές στο βίντεο είναι στο χώρο του σχολείου χωρίς την παρουσία των γονέων τους.

Χθες διαβάσαμε στην Αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» πως 15 τρομοκράτες της Αλ Κάιντα βρίσκονται στην Αλβανία, ανακαλύπτοντας αυτό το βίντεο δεν μας παραξένεψε αυτή η είδηση. Διάφορες οργανώσεις από την Αραβία με το περίβλημα της ανθρωπιστικής οργάνωσης δημιουργούν πυρήνες φονταμενταλιστών από την «κούνια» σε Αλβανία και Κόσοβο.

Φτιάχνουν μεντρεσέδες, θρησκευτικά σχολεία, εκκολαπτήρια φονταμενταλιστών, στόχος τους είναι κυρίως τα απομονωμένα και υποβαθμισμένα χωρία όπου το έδαφος γι' αυτούς είναι πρόσφορο.

Κάτι μας λέει πως ετούτοι εδώ οι κύριοι που φοράνε φερετζέδες σε κοριτσάκια 5-6 χρονών μπορεί να έχουν λάβει και Αλβανική υπηκοότητα από το κράτος του Μπερίσα ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος με σχολεία, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, ορφανοτροφεία και άλλες αγαθοεργίες στο ενεργητικό του ακόμη δεν έχει πάρει την Αλβανική υπηκοότητα από το κράτος.

Οι υπεύθυνοι ρωτάνε στα Αλβανικά ένα κοριτσάκι, είσαι χαρούμενη που φοράς τη μαντίλα; Θα είσαι καλή μουσουλμάνα; Τι απάντηση περιμένανε από την κοπέλα; Όλη τη διαδικασία την συνοδεύουν οι επευφημίες των οργανωτών, Masha'Allah [θέλημα θεού].

Το βίντεο έχει τραβηχτεί το 2009 από την ίδια την οργάνωση σε ένα υποβαθμισμένο χωριό της Βορείου Αλβανίας.

neolaia-kead.blogspot.com/
hellenicrevenge.blogspot.com
aktines.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου