«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό δεν είναι πολιτεία αλλά σπείρα ανωμάλων και διεστραμένων - Με κρατική επιχορήγηση προβολή ταινίας με βιασμό βρέφους!

Δεν υπάρχει  καταλληλοτερη ώρα  για να βγάλουμε απο μέσα μας  την οργισμένη κραυγή "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"!

Δεν θυμάμαι ποτέ  στην ιστορία της χώρας μου να έχει φτάσει η Ελληνική πολιτεία σε τέτοια  κατάντια.Δεν μιλάμε πιά για την  ηθική κατάπτωση ή την   ξενόδουλη συμπεριφορά των εκάστοτε σφετεριστών της εξουσίας,έδώ  μιλάμε για  μια ακραία εκδήλωση  υποστήριξης και προβολής  της  χειρότερης διαστροφής και του  εμετικώτερου εγκλήματος που μπορεί να διαπράξει  μια ανθρωπόμορφη δαιμονοειδής  ύπαρξη.
Στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με τον  τίτλο "Νύχτες πρεμιέρας- ConnX"  θα φιλοξενηθεί  μία Σέρβικη ταινία  με τον  παραπλανητικό τίτλο "Χασαποσέρβικο", στην οποία εκτός των άλλων βρωμερών και αιματηρών σκηνών,  παρουσιάζεται και ο βιασμός  και η δολοφονία  ενός νεογέννητου βρέφους.
Αυτό που μας εξέπληξε  είναι ότι  αυτό το σατανιστικό κατασκεύασμα  απορρίφθηκε  ως απαράδεκτο απο το "Βρετανικό συμβούλιο κινηματογραφικής δεοντολογίας" (BBFC).Ο όρος που έθεσε το BBFC
προκειμένου να  επιτραπεί η προβολή  αυτής της  κοπροταινίας  στο Βρετανικό φεστιβάλ κινηματογράφου,  ήταν  να κοπούν  49 σκηνές  ωμής βίας και απόλυτης διαστροφής  όπως αυτή που δείχνει  τον βιασμό του βρέφους.
Για άλλη  μια φορά οι Βρετανοί  δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό  στην ανθρώπινη προσωπικότητα απ΄ότι εμείς οι πολίτες  της Ορθόδοξης Ελλάδας.Αντιστάθηκαν εναντίον της  Βρετανικής "Κάρτας του Πολίτη" και υπεράσπισαν με επιτυχία τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου,είπαν όχι  στην  "πολιτιστική" μεταμφίεση   του  ειδεχθέστερου εγκλήματος και της ακραίας  διαστροφής  της ανθρώπινης φύσης.
Αίσχροί και καταδικαστέοι  απο κάθε άποψη  είναι: η πολιτεία,ο  διευθυντής του φεστιβάλ Ορέστης Ανδρεαδάκης , ο ΟΤΕ (που είναι  χορηγός) και όσοι  ενέκριναν  την συμμετοχή αυτής  της ταινίας στο  Αθηναϊκό κινηματογραφικό φεστιβάλ.
Αν  εμείς οι  απλοί Έλληνες πολίτες μείνουμε αμέτοχοι και απαθείς  εμπρός σε αυτό το προαναγγελθέν  κακούργημα  και αφήσουμε  τους εγκληματίες της "Νέας Εποχής" να  μαγαρίσουν  τόν τόπο μας με αυτή την προβολή ,τότε  η ντροπή και το αίσχος θα βαρύνουν και εμάς.
Εδώ και τώρα  πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά .Να τους δείξουμε ότι δεν γίναμε  όλοι παιδεραστές δολοφόνοι ,βιαστές ,ανώμαλοι.
Ας υποβάλλουμε   μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων του φεστιβάλ και του χορηγού ΟΤΕ ,  αφού  με την έγκριση και τη στήρίξή τους θα   διαφημισθεί ως "τέχνη" μια   απο τις πιο ειδεχθείς κακουργηματικές πράξεις.
Να τους καταγγείλουμε παντού ως  υποστηρικτές  της  παιδικής κακοποίησης .της παιδεραστίας  και κάθε άλλης διεστραμένης -κακουργηματικής συμπεριφοράς.
Να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μην αφήσουμε  να μαγαρίσουν την πόλη μας με αυτόν τον κινηματογραφικό  εμετό .


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

(βλέπε σχετικό άρθρο στην "Ελευθεροτυπία" )

klassikoperiptosi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου