«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο βρωμερός κόσμος της Ζούγκλας, παραινεί σε νέα "Δεκεμβριανά"

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο τύπος αποτελεί εξουσία. Αυτή η εξουσία, η οποία μεταπολιτευτικά έχει κατ' εξοχήν περιέλθει στα χέρια της αριστεράς - δεν υπάρχουν πια μεγάλα δεξιά μέσα ενημέρωσης, αποτελεί ίσως την ισχυρότερη, αφού είναι σε θέση να χειραγωγεί τις μάζες και συντονισμένα να τις παραπληροφορεί κατά την βούληση της μίας και μόνο παράταξης που την κατέχει.
Ο βρωμερός ιστοχώρος της zougla αποτελεί ένα σύγχρονο παράδειγμα αυτής της τακτικής.
 
Εκατομμύρια συμπολιτών μας ενημερώνονται πλέον καθημερινά από το διαδίκτυο, αφού όλο και περισσότερο απαξιώνεται ο έντυπος τύπος. Αυτό δεν στάθηκε αρκετά, ώστε να εφαρμοσθεί μία στοιχειώδης δεοντολογία στα δημοσιεύματα του συγκεκριμένου μέσου.
Σ' αυτό διαβάσαμε προ μηνών ότι η βόμβα που σκότωσε τον δεκαπεντάχρονο Αφγανό, είχε τοποθετηθεί από ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση, σ' αυτό δεν διαβάσαμε κάποια συγγνώμη για το ..."λάθος", όταν απεκαλύφθη η αλήθεια.
Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε εκατοντάδες άλλα αντίστοιχα παραδείγματα, αλλά θα μείνουμε στο πιο πρόσφατο.
Η δίκη των Κορκωνέα και Σαραλιώτη, των ειδικών φρουρών που φέρονται να ευθύνονται για τον θάνατο του δεκαπεντάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, δεν έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα στις 6 Ιουνίου που συμπληρώνονται δέκα οκτώ μήνες από την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, να αφεθούν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο, να μην εγκαταλείψουν την περιοχή της Άμφισσας, όπου πραγματοποιείται η δίκη.
Για την βρωμερή ζούγκλα του Μάκη, οι δύο ειδικοί φρουροί θα αποφυλακισθούν με βάση ένα ...δήθεν στρατηγικό σχέδιο" που συντίθεται από "πλήθος αποφάσεων, δικονομικών "τερτιπιών" αλλά και τυχαίων γεγονότων".
Και για ποια τυχαία γεγονότα μιλάει; Το εξηγεί: "...ένα θλιβερό γεγονός είχε ως συνέπεια την αναβολή της δίκης... Ο χαμός του συζύγου της εισαγγελέως...".
Κι αυτό μέρος του "σχεδίου προστασίας των κατηγορουμένων" ήταν, με σκοπό το "ροκάνισμα του χρόνου".
Όλα αυτά ο βρωμερός gr τα λέει για να μας ..."προειδοποιήσει" ότι η εξέλιξη αυτή "απειλεί να προκαλέσει νέες κοινωνικές αναταράξεις, ένα κύμα οργής και κοινωνικής έκρηξης. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι από τις επόμενες ώρες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και επί δύο εβδομάδες η Αθήνα καιγόταν".
Εκείνο που δεν μας λέει o ...φτωχός "Δημοσιογράφος" είναι από πού προκύπτει ο "δόλος" της "δολοφονίας Γρηγορόπουλου", όπως και το κατά πόσο νομίζει ότι με τα γραφόμενά του θα σωθεί η Αθήνα από το κάψιμο.
Οι αγάπες του Εκαλιώτη "αριστερού" για τα κατακάθια, για τους τρομοκράτες, τους μπαχαλάκηδες, τα ..."παιδιά" με τις μολότοφ και τον κάθε διεστραμμένο νου που γέννησε η κοινωνία που αυτός και οι όμοιοί του έφτιαξαν, είναι γνωστή.
Η "ανησυχία" του μην καεί και πάλι η Αθήνα, μαρτυρά ότι έχει ήδη στήσει τις κάμερές και αναπολεί τον "Δεκέμβρη" για να ανεβάσει την επισκεψιμότητά του... Ο αισχρός "Δημοσιογράφος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου