«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μαθήματα για το πως θα χτυπήσετε αποτελεσματικά "Μπάτσο". Που αλλού; Στο Indymedia

Σχόλιο Ελληνικού ιστολογίου:

Διαβάστε την είδηση και θα δείτε ότι κάθε λογικός άνθρωπος σκέφτεται ότι, μόνο στην Ελλάδα, θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό με τον Χρυσοχοΐδη υπουργό. Πουθενά αλλού. 
Αν προτρέπαμε εμείς με τον ίδιο τρόπο τους αναγνώστες να χτυπούν τους αστυνομικούς με σκοπό την εξόντωσή τους,  μάλλον θα είχαμε υπογράψει την δική μας εξόντωση και θα βρισκόμασταν  βαθειά στην φυλακή.

Κανείς αστυνομικός δεν διεκδικεί το αυτονόητο;  Κανείς δεν μηνύει την συγκεκριμένη σελίδα των υπηρετών του Σόρος;
Γιατί δεν το κάνουν; υπάρχει σκοπιμότητα; διαφορετική μεταχείριση;



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1143612

Γράφουν (οι επισημάνσεις με έντονα δικές μας):

Είναι καλύτερα να διαλέγουμε τα σημεία που είναι ακάλυπτα, όπως η περιοχή που δείχνει ο κόκκινος κύκλος, από εκεί που τελειώνει η περικνημίδα μέχρι τη μέση. Πέρα από το ότι δεν έχει παθητική προστασία εκεί, το ανθρωποειδές θα αναγκαζόταν μετά το χτύπημα να αλλάξει στάση προς τα δεξιά για να καλυφθεί και έτσι θα έβγαινε από τη συνηθισμένη του τακτική επίθεσης, που είναι προς τα μπρος.
Επίσης, επειδή οι μπάτσοι κρατάνε την ασπίδα με το αριστερό χέρι και το γκλοπ με το δεξί, δε μπορούν να προστατέψουν την περιοχή πάνω ακριβώς από το δεξί τους γόνατο και φυσικά τα γκλοπ τους είναι πολύ μικρά σε μήκος για να εμποδίσουν το χτύπημα.


Προσθέστε τα σχόλιά σας
1143695
kung fu γνωσεις
από αναρχιζων μικροαστος 3:23μμ, Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

στα πλαγια το γονατο σπαει σχετικα ευκολα. αν ψηλαφισετε τα γονατα σας εκει που καταληγουν οι τενοντες στο γονατο δεξια και αριστερα θα καταλαβετε που πρεπει να χτυπησετε. ενα χτυπημα ψηλα για να σηκωσει την ασπιδα και ενα χαμηλα στα πλαγια του γονατου ή ιδανικα ταυτοχρονα ενα ψηλα με το παλουκι και κλωτσια στο γονατο.


Ακολουθούν δεκάδες σχόλια και "οδηγίες" για αποτελεσματικά χτυπήματα σε αστυνομικούς.

Και τώρα μπαίνει το ερώτημα:
Γιατί δεν παρεμβαίνει η ελληνική Πολιτεία να ΚΛΕΙΣΕΙ την ιστοσελίδα που προτρέπει σε χτυπήματα εναντίον αστυνομικών;
ΓΙΑΤΙ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου