«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Νέα στοιχεία που επαληθεύουν το χειρὀτερο δυνατό σενάριο

O John Boehner, ηγέτης των ρεπουμπλικανών απευθύνει, πολύ συγκινησιακά φορτισμένος, έκκληση να ψηφίσουν όλοι κατά συνείδηση για το καλό του Αμερικανικού λαού. Στην πρότασή του να γίνει ονομαστική, και όχι ηλεκτρονική ψηφοφορία, αντιμετωπίζεται με αλαζονικότατη ειρωνεία από το προεδρείο. Έφθασε στον βαθμό να πει «Ντροπή μας... και ντροπή σας» και να πει ξεκάθαρα ότι αν μπει σε εφαρμογή αυτό το νομοσχέδιο δεν θα υπάρχει ελπίδα επιστροφής για την ελευθερία του Αμερικανικού λαού. Παρακολουθείστε τον. 
Στην συνέχεια δημοσιεύω μια μετάφραση της ομιλίας του επειδή δεν ξέρω πως να βάζω υπότιτλους:

http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=6321223n&tag=api

Αρχηγός Ρεπουμπλικανών: “Κοιτάξτε πως γράφτηκε αυτό το νομοσχέδιο. Μπορείτε να πείτε ότι γράφτηκε στα φανερά; Με διαφάνεια και υπευθυνότητα; Χωρίς συμφωνίες παρασκηνίων πίσω από κλειστές πόρτες, κρυμμένο από το λαό; Γειά σου, σε σένα επιτήδειε! Έχετε διαβάσει το νομοσχέδιο; Εχετε διαβάσει το νομοσχέδιο συμφιλίωσης; Έχετε διαβάσει ποιοι
είναι οι εγκέφαλοι όλων αυτών; To ξέρω ότι δεν έχετε διαβάσει τίποτα.
Ακούγεται από το ακροατήριο μια φωνή: «Επαναφέρατέ τον στην τάξη, κύριε πρόεδρε!»
Πρόεδρος: “Και οι δύο πλευρές θα κάνουν καλά να θυμούνται την αξιοπρέπεια της Βουλής.»
Αρχηγός Ρεπουμπλικανών: Kύριε πρόεδρε, σε μερικά λεπτά θα ρίξουμε την πιο κρίσιμη ψήφο που θάχει ρίξει ο καθένας από μας στην ζωή του, μέσα σε αυτήν την αίθουσα. Η απόφαση που θα πάρουμε θα επηρεάσει κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί σε αυτό το έθνος και στις ερχόμενες γενιές. Εάν  πρόκειται να ψηφίσουμε σύμφωνα με την θέληση του Αμερικανικού λαού, οφείλουμε να έχουμε το θάρρος να σταθούμε ενώπιόν του και να ανακοινώσουμε την ψήφο μας προσωπικά, ένας – ένας. (χειροκροτήματα).
Είπα πολλά στον πρόεδρο της βουλής αυτήν την εβδομάδα. Του ζήτησα να γίνει ονομαστική ψηφοφορία. Πρόεδρε σας ερωτώ. Προτίθεστε, για το συμφέρον αυτού του  σώματος, να επιτρέψετε την αίτησή μου;
(Δεν απαντά κανείς. Στρέφεται προς τον πρόεδρο κι επαναλαμβάνει την ερώτηση.)
Εσείς, κύριε πρόεδρε, θα επιτρέψετε την αίτησή μου να γίνει ονομαστική ψηφοφορία;
(Kανείς δεν απαντά. Ξαναρωτάει.)
Κύριε πρόεδρε; Θα επιτρέψετε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία;
Πρόεδρος: “Σύμφωνα με…. η ψηφοφορία διενεργείται πάντα με ηλεκτρονικό μηχανισμό, εκτός εάν ο πρόεδρος δώσει άλλη οδηγία.»
Αρχηγός Ρεπουμπλικανών: «Και εσείς, κύριε πρόεδρε, θα επιτρέψετε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία;”
Πρόεδρος: O πρόεδρος αποφασίζει όταν τίθεται το ερώτημα. Αυτό να μην καταγραφεί στα πρακτικά.» (γέλια ακούγονται)
Αρχηγός Ρεπουμπλικανών: «Συνάδελφοί μου, συνάδελφοί μου, αυτή εδώ είναι η Οικία του Λαού (η Βουλή). Όταν ήρθαμε εδώ, δώσαμε, ο καθένας από μας, έναν όρκο. Να φυλάμε το Σύνταγμα ως αντιπρόσωποι του λαού. Αλλά η διαδικασία έχει διαλυθεί. Ο θεσμός (της Βουλής) έχει διαλυθεί. Και ως αποτέλεσμα, αυτό το νομοσχέδιο δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη ο λαός, ούτε αυτό που θέλουν οι ψηφοφόροι μας. Οι Αμερικανοί γονείς κάνουν θυσίες και αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους αλλά κατά την διάρκεια της τελευταίας χρονιάς, καθώς οι καταστροφικές τορπίλλες αυτής της νομοθεσίας γίνονταν πιο ξεκάθαρες, εκατομμύρια Αμερικανών ύψωσαν την φωνή τους,  πολλοί εξ αυτών για πρώτη φορά, ζητώντας μας να βάλουμε φρένο και να μην προσπαθούμε να πετύχουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να χειρισθούμε. Να μην ξοδεύουμε χρήματα που δεν έχουμε. Σε αυτήν την οικονομική κρίση, μας ζήτησαν να επικεντρωθούμε στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην μείωση της σπατάλης, σε λιγότερη κυβέρνηση και βεβαίως σε όχι μεγαλύτερη φορολογία. Αλλά αυτό που βλέπουν τους τρομάζει. Φοβούνται επειδή δεν ξέρουν τι έπεται. Είναι αηδιασμένοι επειδή βλέπουν ένα κόμμα να αποκόπτει το άλλο κόμμα στην λήψη αποφάσεων για κάτι που έπρεπε να είναι εθνική λύση. Και είναι οργισμένοι, οργισμένοι, επειδή όπως και να συμμετέχουν σε αυτήν την συζήτηση, αυτό το σώμα (η βουλή) προχωρεί αντίθετα με την θέλησή τους. Ντροπή μας. Ντροπή σε αυτό το σώμα. Ντροπή στον καθένα και σε όλους εσάς που βάζετε την προσωπική σας θέληση και τις επιθυμίες σας υπεράνω της θέλησης και των επιθυμιών των συμπατριωτών σας. (χειροκροτήματα)
Γύρω από αυτήν την αίθουσα, μας κοιτάνε από ψηλά, εκείνοι που μας έδωσαν τους νόμους. Από τον Μωϋσή, τον…, τον… μέχρι τον Thomas Jefferson. Με τις πράξεις μας σήμερα ντροπιάζουμε τις αξίες τους. Διαλύουμε αυτήν την στιγμή, τους δεσμούς με την ιστορία μέσα σε αυτήν την αίθουσα, και καταργούμε την εμπιστοσύνη που μας έχει η Αμερική…Εάν περάσουμε αυτό το νομοσχέδιο, δεν θα υπάρχει ελπίδα επιστροφής… Θα είναι το τελευταίο…για τον Αμερικανικό λαό. Και σε μια δημοκρατία δεν μπορείς να αγνοείς την θέληση ενός λαού για τόσο πολύ καιρό και να γλυτώσεις…
Σας ικετεύω, ικετεύω τον καθένα από σας, και όλους σας, και στις δύο πτέρυγες (της Βουλής), μην χτυπάτε το μαχαίρι στην καρδιά αυτής της χώρας με αλαζονεία, γιατί σίγουρα δεν θα το χτυπήσετε χωρίς να υπάρξει και τιμωρία. Ζητώ από τον καθένα σας να υποσχεθείτε ότι δεν θα επιτρέψετε να ξανασυμβεί αυτό. Αυτή η διαδικασία, αυτή η περιφρόνηση των πολιτών μας! Δεν είναι πολύ αργά για να αρχίσουμε να επαναφέρουμε τους δεσμούς της εμπιστοσύνης με το έθνος μας και με τον κοινοβουλευτικό θεσμό. Και για τον λόγο αυτό, ελάτε μαζί μου, ελάτε μαζί μου ομαδικά εναντίον αυτού του νομοσχεδίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε μαζί από την αρχή και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της υγείας με τρόπο που να αποτίει τιμή σε αυτό το σώμα και στα ιδανικά αυτού του έθνους. Και το πιο σημαντικό, που να αντικατοπτρίζει την θέληση του Αμερικανικού λαού.

OΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ PDF, ΕΔΩ.
Με παλαιότερο Aμερικανικό, νόμο είχε ήδη εγκριθεί και η χρήση διαφόρων τύπων εμφυτεύσιμων ηλεκτρονικών μηχανισμών:
http://frwebgate.access.gpo.gov/cgi-bin/getdoc.cgi?dbname=110_cong_public_laws&docid=f:publ085.110.pdf


Το νομοσχέδιο υγείας καταψηφίσθηκε από όλους τους ρεπουμπλικανούς και από 34 δημοκρατικούς, σύμφωνα με το ακόλουθο δημοσίευμα. Σχόλιο δικό μου: O ρεπουμπλικάνος αρχηγός που είδαμε στο βίντεο ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία κι όχι μόνο δεν εισακούσθηκε αλλά και αγνοήθηκε αλαζονικότατα. Έγινε ψηφοφορία ηλεκτρονική. Πως επομένως έγινε γνωστό ποιοί όντως βουλευτές και πόσοι ψήφισαν υπέρ, και ποιοί και πόσοι κατά του νομοσχεδίου; Αρα, το δημοσίευμα δεν δίνει πραγματικούς αριθμούς και βουλευτές,κι ενδεχομένως η ηλεκτρονική ψηφοφορία να έγινε για τα προσχήματα, και η απόφαση επικύρωσής του νομοσχεδίου-ασχέτως αριθμού ψήφων- να ήταν προειλημμένη.  Σχετικό δημοσίευμα:
http://www.cbsnews.com/8301-503544_162-20000857-503544.html?tag=contentMain;contentBody

37 από τις πολιτείες των ΗΠΑ αντιδρούν στο νομοσχέδιο σύμφωνα με τις παρακάτω τηλεοπτικές ειδήσεις με ημερομηνία 20 Μαρτίου, 2010:



Και το Αϊντάχο στην αντίσταση:
http://www.idahoreporter.com/2010/wasden-joins-multi-state-lawsuit-against-federal-health-care-legislation/


Το νομοσχέδιο υγείας είναι περίπου 1000 σελίδες και έριξα μια ματιά στις επικεφαλλίδες και σε μερικά κεφάλαια. 
Τελικά δεν ειναι μόνο τα τσιπάκια. Είναι ότι η κυβέρνηση θα έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά δεδομένα του κάθε πολίτη, και στα δεδομένα υγείας του σε επικίνδυνο βαθμό, ακόμα και στον ηλεκτρονικό του τραπεζικό λογαριασμό (που από ό,τι λέει θα γίνει υποχρεωτικός)και θα κάνει ανάληψη ό,τι ώρα θέλει. Θα είναι όλοι υποχρεωμένοι να ασφαλιστούν στην δημόσια υγεία και να πληρώνουν γι' αυτό. Δηλαδή είναι υποχρεωτική η αγορά ασφαλιστικής κάλυψης υγείας από το Αμερικανικό κράτος. Δεν υπάρχει επιλογή. Το τι φαρμακευτική αγωγή θα παίρνει κάθε άτομο θα το αποφασίζει η κυβέρνηση, η οποία θα θέσει κι έναν υπερεπιστήμονα επικεφαλής της έρευνας για την υγεία. Όσοι η κυβέρνηση νομίζει ότι δεν έχουν αγοράσει επαρκή ασφάλιση υγείας, θα πρέπει να καταβάλλουν βαριά φορολογία. Mέχρι κεφάλαιο για την διαφημιστική καμπάνια του όλου νομοσχεδίου και την προώθηση των δραστικών αλλαγών που προβλέπει μέσω όλων των ΜΜΕ, περιέχει το νομοσχέδιο!


Πολλές πολυεθνικές ηλεκτρονικών μηχανισμών και βιοτεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης και φαρμακευτικές πολυεθνικές εμπλέκονται ως πάροχοι υπηρεσιών στο νομοσχέδιο. Επίσης πολλοί ιδιωτικοί οργανισμοί παροχής υγείας.  Μεταξύ άλλων οργανισμών, υπάρχει κι ένας ειδικά για τα παιδιά χαμηλών κυρίως εισοδημάτων. Ονομάζεται CHIP. Έχει και ιστότοπο.


Το νομοσχέδιο έχει πολλά κεφάλαια για την οργάνωση με υψηλή τεχνολογία όλων των "ανθρωπίνων υπηρεσιών" (έτσι αποκαλεί τις υπηρεσίες για την υγεία), για τον πειραματισμό σε ανθρώπους, ακόμα και σε βρέφη και παιδιά,όχι μόνο με φαρμακευτικές συμβατικές ουσίες, αλλά και με ουσίες και μηχανισμούς (ηλεκτρονικά τσιπ και RFID εμφυτεύσιμα κλπ)άλλων νέων τεχνολογιών, ιδιαίτερα για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους και αυστηρότατα πρωτόκολλα παρακολούθησης και αναφοράς των ερευνών, και ολόκληρα κεφάλαια για την αστυνόμευση της υποχρεωτικής επιβολής του νομοσχεδίου, και βαριά φορολογία για όσους δεν το δέχονται.


Τέλος, το νομοσχέδιο έχει συγκεκριμένα διαφορετικής ταχύτητας χρονοδιαγράμματα εφαρμογής για κάθε αλλαγή. Φαίνεται ότι έχουν επιλέξει μια στρατηγική ψυχολογικής προώθησης μέσω διαφήμισης  και  σ τ α δ ι α κ ή ς επιβολής του για να θέσουν εκτός μάχης την αντίσταση του Αμερικανικού λαού.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ (12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2010) που φέρει ημερομηνία 11 Νοέμβρη, 2009, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:


H εταιρεία VeriChip (CHIP) αγόρασε την εταιρεία Steel Vault, δημιουργώντας μια αυτοκρατορία ηλεκτρονικών μικροεμφυτευμάτων. 
Η πρώτη εμπορεύεται ένα εμφυτεύσιμο στον άνθρωπο μικροτσιπ που συνδέεται με το ηλεκτρονικό ιατρικό αρχείο του, ενώ η δεύτερη παρέχει ηλεκτρονικούς μικρομηχανισμούς ηλεκτρονικών πληρωμών, και ασφάλισης προσωπικών δεδομένων από κλοπές. Η συνδυασμένη προκύπτουσα εταιρεία λειτουργεί με νέο όνομα: Positive ID.(Η ονομασία της σημαίνει Θετική Αναγνώριση Ταυτότητας)
Η νέα αυτή εταιρεία θα μπορεί να υπεισέρχεται και στα προσωπικά και στα ιατρικά δεδομένα και στον τραπεζικό online λογαριασμό του κάθε ατόμου που θα φέρει το εμφυτευμένο τσιπάκι. 
Μάλλον θα είναι ο βασικώτερος πάροχος υπηρεσιών της Αμερικανικής κυβέρνησης, βάσει του νέου νομοσχεδίου. 
Εάν το τσιπάκι είναι και ενεργό RFID, τότε στα παραπάνω προστίθεται και το γεγονός ότι ο φέρων το τσιπάκι θα μπορεί να εντοπίζεται ακόμα και από δορυφόρο όπου και να πάει και να δέχεται ηλεκτρονικά δεδομένα που θα παρεμβάλλονται στην φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου του, στην λογική του, στις αισθήσεις του, στην νόηση. 

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου