«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Θα μετεξελιχθούν σε ένα είδος νομικής ΟΠΛΑ;

omadaΑυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί». Ευαγγελίζονται την «ανοχή» και την ελευθεριότητα, αλλά δεν ανέχονται τίποτα διαφορετικό, που απέχει από το δογματικό και «πολιτικά ορθό» πλαίσιό τους.              Και τώρα, έσκασαν μύτη και οι δικηγόροι τους. Αντισυστημική αριστερά, που κάνει εκτεταμένη χρήση των μεθόδων του συστήματος… 
Προσπαθεί να «καταστείλει» κάθε αντίθετη φωνή. «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών», λοιπόν.



Επιδεικνύουν εκεί στην αριστερά για άλλη μια φορά σταλινική νοοτροπία και συμπεριφορά. Χρησιμοποιούν νομικά μέσα, προσπαθώντας να πετύχουν τη δίωξη και φυλάκιση των ιδεολογικών αντιπάλων τους. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Εμπνευσμένοι από τα αλήστου μνήμης και απάνθρωπα καθεστώτα του Παραπετάσματος, διώκουν με όλα τα μέσα τους αντιπάλους τους, προσδοκώντας την πολιτική, κοινωνική και ηθική τους σπίλωση και εξόντωση.
Αν υπήρχαν γκουλάγκ, θα έκλειναν μέσα ασυζητητί εκείνους που καταδιώκουν: τα μέλη του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια

Μετά την προετοιμασία του εδάφους από τα «προοδευτικά» μέσα μαζικής επικοινωνίας της
διαπλοκής, που «έκαναν την πάπια» στη διάρκεια της στυγερής δολοφονίας ενός 15χρονου μετανάστη και τον σοβαρό τραυματισμό της επίσης ανήλικης αδερφής του από βόμβα «προοδευτικών» αριστεριστών (που είναι εδώ η «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών», να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των «Πυρήνων»;), κατέθεσαν την 1η Απριλίου (συμβολική ημερομηνία, έτσι δεν είναι;) μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου. Η καθόλα εθνομηδενιστική «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών», με την πολιτικά ορθή επωνυμία, παλεύει κατά του «σκοταδισμού» των «οπισθοδρομικών» ελληνικών μαζών. Εύγε!

Ριγήσαμε!

Στο άκουσμα λοιπόν της συνταρακτικής αυτής είδησης, το πανελλήνιο ρίγησε από «προοδευτική» συγκίνηση, όπως τότε που έσκουζαν οι «προοδευτικοί» για την Αμάρυνθο σπιλώνοντας τους κατοίκους της ή για τον Χιλιανό κακοποιό που την κοπάνησε ή για τον Ιρακινό που ήταν Σύριος και διαρρήκτης και η αριστερά έκανε επεισόδια στο κέντρο για πάρτη του.
Οι «προοδευτικοί» θεματοφύλακες, οι «φωταδιστές», είναι εδώ και αναφωνούν όπως ο αποτυχημένος πολιτευτής πρώην ΚΚΕ, πρώην ΣΥΝ και νυν ΠΑΣΟΚ, «πίσω Ελληναράδες». Ουάου! Πάνε μάλιστα στα δικαστήρια του ΟΥΚάδες, να τους κάνουν… ντα-ντα! Το άλλο με τον Τοτό…

Διαβάστε… «επιχείρημα»!
Διαβάστε τι λένε οι «προοδευτικοί» αυτοί άνθρωποι, επικαλούμενοι  «τις προβλέψεις του ν. 927/1979, ο οποίος απαγορεύει τη δημόσια έκφραση ρατσιστικών ιδεών και προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη αυτών»:
«Το εν λόγω άγημα, μετά την αποχώρησή του από την εξέδρα των επισήμων στην πλατεία Συντάγματος, κατευθύνθηκε στις οδούς Πανεπιστημίου και Αγ. Κων/νου στην Αθήνα σε συγκροτημένο σχηματισμό και με βηματισμό παρέλασης, κραυγάζοντας ρατσιστικά και μισαλλόδοξα συνθήματα σε βάρος άλλων γειτονικών στη χώρα μας εθνοτήτων».

OYKADESΣα δε ντρέπονται οι ΟΥΚάδες να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αττίλα, που κατέχει μεγάλο τμήμα της Κύπρου μας και έστειλε στην προσφυγιά 300.000 Έλληνες, καίγοντας, βιάζοντας και δολοφονώντας!
  • Σα δε ντρέπονται οι ΟΥΚάδες να φωνάζουν συνθήματα κατά του Τούρκου που προχώρησε στη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων, χωρίς να ζητήσει μία συγνώμη!

  • Σα δε ντρέπονται οι ΟΥΚάδες να φωνάζουν συνθήματα κατά των Σκοπιανών που επιβουλεύονται τη Μακεδονία μας και προωθούν με περισσό «εθνικισμό» αλυτρωτικές πολιτικές εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας.
  • Σα δε ντρέπονται οι ΟΥΚάδες να φωνάζουν συνθήματα κατά των Αλβανών δυναστών της Βορείου Ηπείρου μας, που επί μισό αιώνα έστελναν στις φυλακές και βασάνιζαν τους Έλληνες αδερφούς μας. Αίσχος!
Απαράδεκτοι εθνικά…
Η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών», αποφάσισε προφανώς να ορίσει εκείνη τις αντιλήψεις που θα έχουν όσοι υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις:
«Θεωρούμε απαράδεκτο, μέλη ειδικών σωμάτων των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας, που λαμβάνουν μάλιστα ειδική εκπαίδευση και έχουν αρμοδιότητα μεταξύ άλλων και τη φύλαξη των συνόρων και κατά συνέπεια και την υποδοχή των προσφύγων, να διακατέχονται από τέτοιες αντιλήψεις και μάλιστα να τις εκφράζουν δημόσια στο πλαίσιο ιδίως μιας δημόσιας εμφάνισής τους ως σώματος κατά τη διάρκεια μιας εθνικής επετειακής εκδήλωσης».

Αυτό λένε λοιπόν οι της «Ομάδας», που σε λίγο θα καταχωρηθεί στη συνείδηση του κόσμου ως «κλιμάκιο νομικής δίωξης πατριωτών». Αν θα μετεξελιχθούν σε ένα είδος νομικής ΟΠΛΑ; Αυτό δεν το ξέρουμε. Αλλά, αν κρίνουμε από την παράδοση του ιδεολογικοπολιτικού χώρου που υπηρετούν…
elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου