«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ. Φιλοσκοπιανή προπαγάνδα σε ελληνικά βιβλιοπωλεία. Οι προδοσίες πρέπει να στηλιτεύονται. Μποϋκοτάζ ΤΩΡΑ.

Δύο αναρτήσεις που με στεναχώρησαν και θα πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους οι Ελληνες πατριώτες.

Την πρώτη την είδα στο ιστολόγιο ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ και μπορείτε να την δείτε ολόκληρη ΕΔΩ.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη (λίγα μέτρα πάνω από την πλατεία Ναυαρίνου) ένα από τα πιο κεντρικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης το "Μαλλιάρης παιδεία" αναπαράγει την πιο άθλια ανθελληνική φιλοσκοπιανή προπαγάνδα διαθέτοντας προς πώληση το ΕΛΛΗΝΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΛΕΞΙΚΟ του Βασκου Καρατζά.
Διαβάστε πως παρουσιάζουν το "Λεξικό" οι γνωστοί ανθέλληνες του Ουράνιου Τόξου στη σελίδα τους ( http://www.florina.org/news/2009/may22c_g.asp ) : Η μακεδονική γλώσσα (μακεντόντσι) αποτελεί μία από τις σύγχρονες γλώσσες των Βαλκανίων. Αποτελεί τη μητρική γλώσσα των Μακεδόνων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και των εθνικών
μακεδονικών μειονοτήτων που κατοικούν σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.
Μάλιστα,
"Μακεδονική γλώσσα(μακεντόνσκι)",
"Δημοκρατία της Μακεδονίας" και
"εθνική μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα λοιπόν.

Ο γνωστός προασπιστής του Ουράνιου τόξου Δημήτρης Λιθοξόου γράφει σχετικά με το "Λεξικό" αυτό στη σελίδα του ( http://lithoksou.net/leksiko.html ): "Η έκδοση ενός ελληνομακεδονικού λεξικού αποτελούσε τακτικό στόχο του οργανωμένου μακεδονικού κινήματος εδώ και δώδεκα χρόνια. Ο στόχος αυτός διατυπώθηκε στο μανιφέστο του Ουράνιου Τόξου, που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο του 1997..." Μπήκαμε στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης παιδεία" και φωτογραφίσαμε ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στο διάζωμα με τα Λεξικά (μπαίνοντας μέσα, και κατεβαίνοντας τα σκαλιά, αριστερά, πίσω από το γκισέ).
Επειδή
  • το εν λόγω "Λεξικό" στερείται κάθε επιστημονικής σοβαρότητας και ακρίβειας και το μόνο που πετυχαίνει είναι να αναπαράγει (ενδεικτικά στον πρόλογό του) την άθλια σκοπιανή προπαγάνδα
  • η προώθηση τέτοιων απόψεων πέρα από κατάπτυστες αντίκεινται στους νόμους και στις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος (προσπαθούν να δημιουργήσουν "εθνικές" μειονότητες στην πατρίδα μας)
  • στο βωμό του κέρδους δεν είναι δυνατόν να προσβάλλεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η ταυτότητά μας
Γι αυτό
Καλούμε τώρα
σε άμεσο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ
στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης-παιδεία"
μέχρι να αποσύρει το ψευδεπίγραφο Λεξικό που εξέδωσαν οι γνωστοί ανθέλληνες Βοσκόπουλος-Παρίσης.

Την 2η την είδα στο Ελλήνων Αφύπνιση

Η απόδειξη ότι ο χειρότερος εχθρός είναι ο εσωτερικός...! Πήγα στο βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ επί της Ασκληπειού για να ψάξω για ταξιδιωτικό οδηγό.
Και ξαφνικά μαζί με τις "ξένες" χώρες είχαν και ένα ταξιδιωτικό οδηγό για την χώρα ...."MACEDONIA"

Μέσα είχε και λέξεις .....στα "...Μακεδονικά"

Αγγλικά γραμμένο και με χάρτη που έδειχνε την Μακεδονία σαν χώρα στα Σκόπια Οταν τους ρώτησα ο υπάλληλος άρχισε τα ρομαντικά τύπου "Εμένα πατρίδα μου είναι όλη η γη" και "σε εμάς δεν περνάει η λογοκρισία"Μα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω θέμα για... ένα βιβλίο με απόψεις που διαφωνώ , άλλο όμως ένα βιβλίο με απόψεις του συγγραφέα και άλλο ένας ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ για να μάθουμε μια χώρα που την λένε "Μακεδονία" και είναι στα Σκόπια.
Είναι δυνατόν μέσα στην ίδια μας την χώρα να πουλάμε βιβλία σε τουρίστες για την προπαγάνδα των Σκοπίων ;

Ας ενημερώσει κάποιος από το βιβλιοπωλείο "Πολιτεία" στην Αθήνα, αν η πώληση ταξιδιωτικού οδηγού με όνομα Macedonia για τα Σκόπια έγινε εν γνώση τους ή εν αγνοία τους.
Το παιχνίδι το έχουμε χάσει αλλά είναι απαράδεκτο να πουλάμε στην ίδια μας την χώρα ταξιδιωτικούς οδηγούς για τους τουρίστες με τίτλο "ΜΑCEDONIA".

Από taxalia.blogspot.com 

koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου