«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

"Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης" (Πλάτωνας)

Δεν είναι ανύπαρκτο το πρόβλημα με την οικονομία της χώρας μας, αυτό το ήξεραν και από τα πριν -όπως το έχουν ομολογήσει άλλωστε- οι ομοτράπεζοι  και του "κλέφτη" και του "λωποδύτη"
Oι δύο τελευταίοι πρωταγωνιστές της ελληνικής τραγωδίας  ήξεραν πολύ καλά τι συμβαίνει στα άδυτα του  οικονομικού ιερατείου.Προεκλογικά και οι δύο έλεγαν την αλήθεια   στον ελληνικό λαό, αλληλοσυμπληρώνοντας κατ' ουσίαν ο ένας τον άλλο σαν γνήσιοι  συμμαθητές του νεοταξικού σχολείου της "λεσχης Μπίλντερμπεργκ".
Ο μεν Καραμανλής μας μιλούσε  για σκληρά αλλά αναγκαία  μέτρα ,ο δε Παπανδρέου  μας διαβεβαίωνε ότι "λεφτά υπάρχουν".Και οι δυό τους ήξεραν βεβαίως ότι λεφτά υπάρχουν αφ΄ ενός στις τσέπες του κοσμάκη ,αφ΄ετέρου στα γκισέ εκείνων που σήμερα υποκριτικά καταγγέλλουν ως "κοράκια"και "κερδοσκόπους".
Και οι δυό τους ήξεραν ότι  το έλλειμμα που τους γράψαμε με στυλο στο χαρτί θα  το έγραφαν στις εφημερίδες τους  με φαρδύ πινέλο.
Βγήκε λοιπόν το μαύρο χνώτο απο τα  στόματα των αδηφάγων σιωνιστικών - head funds και γέμισε φούμο το πρόσωπο της χώρας μας.
Για άλλη μια φορά οι "άγγελοι" του νεοταξικού και αντίχριστου σκότους, έστησαν  στη  μέση της πλατείας   την Ελλάδα)  και άρχισαν το λιθοβολισμό  ενώπιον  όλων , προκειμένου  να τρομοκρατήσουν τους  λαούς της Ευρώπης (και όχι μόνο) που  θα τολμήσουν να σηκώσουν το κεφάλι
για να δούν ποιός στ΄αλήθεια κάθεται στο θρόνο.


Οι δηλώσεις "ευρωστήριξης" και ο ξένος τοποτηρητής, ή αλλιώς "να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι".

Οι  στρατηγοί και γενικώς όλοι όσοι ζούν και σέρνονται στα επιτελεία της Νέας Τάξης  δήλωσαν με τα δόντια κολλημένα  ότι  θα μας στηρίξουν  και θα κάνουν το ...πάν  για να βγούμε απο τον λάκκο με τα φίδια που λίγο πριν οι ίδιοι μας είχαν ρίξει ,ενώ  με την συνηθισμένη "Φράγκικη" ...μεγαλοψυχία ανακοίνωναν την υποχρέωση της διαπομπευμένης Ελλάδας  να υποδεχτεί και να υποταχτεί στον τοποτηρητή τους.



Μήπως το ίδιο δεν έκαναν και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Νέας Τάξης  πριν 70 χρόνια;
"Υποδέχονταν" τα θύματά τους με τα θλιβερά βάλς που έπαιζε μια τραγική ορχήστρα αιχμαλώτων και με τις ίδιες κοφτερές νότες τους οδηγούσαν στους θαλάμους αερίων.
Αυτή ήταν και είναι η Νέα Τάξη.Ενα  κλειστό club μυημένων στα δόγματα της  "Νέας Εποχής" που ξεδιαλέγουν   ένα λαό, τον οδηγούν στην εξόντωση και τον πνίγουν στα θλιβερά τους  σφαγεία , για να τρομάξουν τους υπόλοιπους και να επιβάλλουν  το "τελικό  τους σχέδιο".
Πριν 70 χρόνια έκαναν την πρόβα και τώρα που τελείωσαν την κατασκευή του  "σκηνικού"  είναι έτοιμοι  πια να παίξουν  το "έργο",αυτό το μαύρο έργο στο οποίο όλοι οι λαοί θα  "παίζουν" υπο τον ήχο των ίδιων θλιβερών  Βάλς.

Ας  ανοίξουμε τα μάτια μας και ας δούμε ποιοί στ΄αλήθεια κρύβονται πίσω απο τον "φράχτη".


Με πρόσχημα την διάσωση του "ευρώ" απο τον κατήφορο που το έσπρωξε η "κακιά Ελλάδα",θα  αναδυθεί  ο νέος ολοκληρωτισμός της Ευρώπης που και αυτός με τη σειρά του θα είναι ο τοποτηρητής  του διευθυντηρίου μιας παγκόσμιας  και μέχρι στιγμής "σκιώδους" κυβέρνησης.
Τα διάφορα "προγράμματα σταθερότητας και ανάπτυξης" που εξαγγέλλουν οι κατα τόπους εντολοδόχοι της Νέας  Τάξης,έχουν σαν στόχο όχι φυσικά αυτό που περιγράφει ο τίτλος τους  αλλά την σύνθλιψη  των κοινωνιών μέσω της οικονομικής   εξαθλίωσης,της  πτώχευσης, της ανεργίας ,της πείνας.

Αν δεν σηκώσουμε τη ματιά μας στον ουρανό και συνεχίσουμε να είμαστε   προσηλωμένοι  στο είδωλο των εθνών , δηλαδή το χρήμα και την ...ανάπτυξη, τότε  το μόνο που μας  απομένει  είναι να μείνουμε με προτεταμένο τον σβέρκο στο λεπίδι των  "ιερέων" του ναού της "Νέας Εποχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου