«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Οργανωμένη προβοκάτσια από κύκλους του εξωτερικού οι εμπρησμοί στην Συναγωγή Χανίων

Δεν καταλάβαμε μέχρι σήμερα, σαν Ελληνικό Ιστολόγιο, γιατί τους εμπρησμούς στις Συναγωγές τους χρέωναν στον Ελληνικό λαό.
Πότε τον κατηγόρησαν για ξενοφοβία, πότε για ρατσισμό, πότε για αντισημιτικό βανδαλισμό, δόθηκε δε η ευκαιρία σε πολλούς να βγάλουν «φιλάνθρωπες» κορώνες, στρεφόμενοι μονίμως εναντίον του Έλληνα και προωθώντας την ανθελληνική αντιλαϊκή πολιτική του:
κυβερνητικός εκπρόσωπος : «Καμία πίεση δεν μπορεί να ανεχτεί η κυβέρνηση αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, ώστε να αλλάξει τις απόψεις της και τον τρόπο συμπεριφορά της απέναντι στους ανθρώπους που δεν κατάγονται από την Ελλάδα».

To Ισραήλ καλεί τον Έλληνα πρέσβη και μας «μαλώνει», το Στέιτ Ντιπάρτμεντ από την μία μας μαλώνει και μας απειλεί, και από την άλλη δηλώνει: ότι η αμερικανική κυβέρνηση «χαιρετίζει την καταδίκη αυτών των επιθέσεων από την ελληνική κυβέρνηση όπως και την υιοθέτηση σθεναρής στάσης κατά του αντισημιτισμού και του ρατσισμού».
Ο Κων. Μητσοτάκης, μίλησε για την «χώρα της Κρήτης» και είπε «Εκθέτουν και ντροπιάζουν και έξω από τα όρια της χώρας της Κρήτης αυτές οι απανωτές απόπειρες εμπρησμού»

Όλα αυτά με πια λογική; Γιατί οι Έλληνες ενώ τόσα χρόνια ζουν μαζί με τους Εβραίους που κατοικούν εδώ τώρα αποφάσισαν να καίνε συναγωγές;
Η ξενοφοβία των Ελλήνων εξαντλήται εκεί; Στους Εβραίους; Για τους Εβραίους που μένουν εδώ ζητά δημοψήφισμα;
Γιατί δηλαδή δεν σκέφτηκε κανείς σώφρων, ότι τέτοιο ξέφραγο αμπέλι που έχει καταντήσει η Ελλάδα, γεμάτη με καράβια παρανόμων, εγκληματιών, δολοφόνων, που κανείς δεν γνωρίζει, δεν ελέγχει, δεν ενδιαφέρετε, θα μπορούσε για παράδειγμα ισλαμιστές να είχαν κάνει τους εμπρησμούς,  γιατί λοιπόν τα έριχναν όλα στον ελληνικό λαό;

Είναι απλό. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός. Να κατατρομάξουν τον ταλαίπωρο Έλληνα ώστε μόνο να υβρίζεται , να χαστουκίζεται αλλά να μην σηκώνει το κεφάλι, και να δεχτεί χωρίς διαμαρτυρία οτιδήποτε του σερβίρουν.

Δεν τους βγήκε όμως γιατί όπως λέι η παροιμία, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Έτσι λοιπόν «Αμερικανός και Βρετανός οι εμπρηστές- προβοκάτορες της συναγωγής στα Χανιά. 
Ο δράστης της επίθεσης της 5ης Ιανουαρίου στην Συναγωγή των Χανίων ήταν ένας Αμερικανός πολίτης, ο οποίος αναζητείται. Ο Αμερικανός είχε εισέλθει στον αύλειο χώρο της Συναγωγής και προκάλεσε πυρκαγιά στην εσωτερική σκάλα. Η αστυνομία ανακάλυψε την ταυτότητα του δράστη από την πρανάκριση και την αξιοποίηση πληροφοριών και βιντεοσκοπικού υλικού.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ένας ακόμα άνδρας, πολίτης Η.Π.Α., (ο οποίος αναζητείται), δύο Βρετανοί και ένας ημεδαπός άνδρας ,οι οποίοι συνελήφθησαν, ήταν συνεργοί του ανωτέρω δράστη στην συγκεκριμένη επίθεση και τον περίμεναν εξωτερικά εποπτεύοντας το χώρο.
Επίσης, τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου ο ένας συλληφθείς Βρετανός εισήλθε από διπλανό θερινό κατάστημα, το οποίο δε λειτουργούσε, σε αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής.


Αφού παραβίασε πόρτα του πρώτου ορόφου, προκάλεσε πυρκαγιά σε διώροφο κτίσμα με ενδιάμεσο ξύλινο πάτωμα με συνέπεια να καταστραφεί μέρος του αρχείου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και να προκληθούν ζημιές, ενώ οι υπόλοιποι προαναφερόμενοι δράστες επιτηρούσαν το χώρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου