«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

«Αντιφα» Δείτε τι δήλωναν για την Προβοκάτσια στην Συναγωγή Χανίων.

Γράφτηκαν σε αποθηκευμένη σελίδα στις 7 Ιανουαρίου.
Ορίζουν και ποιοι μετέχουν στην ομάδα που «ταλαιπωρείται»:   «... των αναρχικών, των μεταναστών, των κομμουνιστών, των εβραίων, των «διαφορετικών»



«Ανακοίνωση απο το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ;
Μετά τον επαναλαμβανόμενο ξυλοδαρμό μεταναστών, μετά τις επιθέσεις σε αγωνιστές της πόλης, μετά τον εμπρησμό του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών, οι γνωστοί «άγνωστοι» ξαναχτύπησαν βάζοντας φωτιά στην Συναγωγή της Εβραϊκής κοινότητας των Χανίων! Δυστυχώς το φίδι έσπασε το αυγό και ξερνάει το δηλητήριό του παντού στην πόλη. Έτσι όπως ξέρουν να σπέρνουν δηλητήριο οι νεοναζιστές: κρυφά, ύπουλα, θρασύδειλα. Κάθε τι το διαφορετικό είναι στόχος τους. Προχτές ήταν αναρχικοί, χτες μετανάστες, σήμερα εβραίοι, αύριο ποιος έχει σειρά; Η ιστορία έχει δείξει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι αύριο θα έχουν όλοι σειρά. Γιατί όποιος δεν συμφωνεί με αυτές τις επιθέσεις θα είναι και αυτός εν δυνάμει στόχος τους. Γι αυτό σ’ αυτά τα πρωτοφανή περιστατικά που συμβαίνουν τελευταία στην πόλη, θα πρέπει να απαντήσει σύσσωμη η χανιώτικη κοινωνία. Δεν είναι θέμα μόνο των αναρχικών, των μεταναστών, των κομμουνιστών, των εβραίων, των «διαφορετικών», είναι θέμα όλων μας.
Η αστυνομία και η κυβέρνηση έχουν τεράστια ευθύνη! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου